Nieuws

Nieuws

Opkomsten
Bevers en welpen: zaterdags van 10.00 uur tot 12.00 uur
Scouts: vrijdags van 19.30 uur tot 21.30 uur

Koken voor je papa en mama
Op zaterdag 27 januari gaan de kinderen koken voor hun papa en/of mama. Voor de kinderen is er scouting van 10.00 uur tot 13.30 uur. Ouders zijn welkom om 12.30 uur. Zij mogen dan al het lekkers komen proeven wat de kinderen ‘s morgens bedacht en gekookt hebben.

Springmiddag
Zaterdagmiddag 3 februari vindt er weer onze jaarlijkse carnavalsspringmiddag plaats. Iedereen mag zoveel vriendjes en vriendinnetjes meenemen als je zelf wil. Een hele middag hossen, spelletjes doen, snoepen enz. op gezellige carnavalsmuziek. Ouders zijn hierbij niet welkom, het is een carnavalsmiddag speciaal en alleen voor de kinderen.

Zomerkamp
We gaan dit jaar op zomerkamp van zondag 8 juli tot en met donderdag 12 juli (scouts en welpen), en tot en met 10 juli (bevers). We gaan naar het Belgische Zutendaal.

Op zoek naar nieuwe leiding
We zijn voor het nieuwe seizoen hard op zoek naar nieuwe leiding voor onze groep. Vooral voor de bevers en de scouts zoeken we versterking.
Om leiding te geven bij scouting moet je over een flinke dosis energie beschikken. Uiteraard vind je het leuk om met kinderen om te gaan en ben je bereid om specifieke scoutingvaardigheden aan te leren. Ken je die nog niet? Dan is dit zeker ook geen probleem. Binnen scouting is het mogelijk om diverse cursussen te volgen.
Elke week is er scouting op vrijdagavond van half acht tot half tien voor de scouts en voor de bevers en welpen op zaterdagochtend van tien tot twaalf uur. Daarnaast vinden er door het jaar heen twee bivakken plaats en een zomerkamp in de vakantie.
Wil je weten wat onze scoutinggroep nog meer te bieden heeft? Of heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.